Χρονοδιάγραμμα

Ο αγώνας θα ξεκινήσει 7 το πρωί της Κυριακής με χρονικό όριο τις 10 ώρες.

Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο πριν το αγώνα. Την Κυριακή το πρωί η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 6πμ μέχρι 15 λεπτά πριν την εκκίνηση.
ΚανονισμοίΚόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται σε 25€. Η συμμετοχή θεωρείτε έγκυρη όταν έχει ολοκληρωθεί και η εξόφληση. Η πληρωμή γίνεται μόνο online με οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική χρεωστική/debit κλπ).

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι 15 μέρες πριν τον αγώνα προβλέπεται επιστροφή χρημάτων με παρακράτηση 1,6€ για τα έξοδα των συναλλαγών. Αν ο αγώνας ακυρωθεί με εντολή της πολιτείας θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων σε όλους τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.
Πρόσβαση / Διαμονή

Το Πυργί που θα ξεκινήσει ο αγώνας βρίσκεται στην μέση της διαδρομής μεταξύ Πόρου και Σάμης. Από το Λιμάνι του Πόρου παίρνουμε τον δρόμο προς Αργοστόλι στα 3 χλμ. προσέχουμε για να δύομε μια δεξιά στροφή προς Σάμη και Πυργί στρίβουμε δεξιά και σε 10 χλμ μόλις φτάσουμε στο Πυργί ευρίσκεται η πλατεία και η εκκλησιά που είναι η αφετηρία.

Αν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητο στην Κυλλήνη ή αν έρθει με ΚΤΕΛ θα υπάρχει λεωφορείο από τον Πόρο στην αφετηρία του αγώνα την Κυριακή το πρωί.

Θα προσφερθεί pasta party το βράδυ του Σαββάτου, ενώ θα προσφερθεί φαγητό και μετά τον τερματισμό. Για τα ξενοδοχεία οι πρώτοι 100 που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα έχουν την δυνατότητα με 20 ευρώ να καλύψουν 2 διανυκτερεύσεις Σάββατο και Κυριακή.

Τα ξενοδοχεία στον Πόρο (Κεφαλονιάς) που μπορούν να κλείσουν οι αθλητές για να έχουν με 20€ δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, είναι:

  • PANTELIS ROOMS τηλ:2674072484
  • LOUISA APARTMENTS τηλ:2674072507
  • ODYSSEUS PALACE τηλ:2674072904
  • KALYPSO HOTEL τηλ: 2674072265
  • OCEANIS HOTEL τηλ:2674072581